Deilig bambus

image

image

Deilig sett i bambus! Supermjukt stoff med stilige biler. Eg har dette stoffet i ulike farger og mønster. Blant anna stjerner 🙂

Stoffet er kjøpt hos Myllymuksut.

6 thoughts on “Deilig bambus”

  1. Hei. Kjempefint sett!:) lurer litt på kva du må ut med i frakt frå myllymuksut? Har bestillt der ein gang, men tenkte ikkje på toll og avg. Så det vart ganske dyrt!;) også kva du har brukt til kanting/ribb?:)

    1. Hei! Takk for kommentar 🙂 De første gangene kjøpte eg for under 200,- Men no pleier eg å følge med når de har tilbud/gratis frakt. Og da blir momsen ca på samme sum som frakten ville ha blitt. Stoffene deres er i utgangspunktet ikkje så dyre synes eg, så da går det greit å gjere det slik. Frakten har gått opp der dessverre, så meld deg på nyhetsbrevet, da får du mail når de har tilbud! Kanting er ribb frå Stoff og Stil.

    1. Takk! Eg har ikkje det dessverre. Eg kjøper mine ull og bambusstoff frå janus og myllymuksut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *